In 5 stappen van je auditieangst af

Dit traject is speciaal ontworpen voor mensen met auditie angst. Je doet je best om je goed voor te bereiden maar op de dag zelf gaan alle systemen op rood. Of je blijft zelfs rustig tot het moment als je voor de jury staat. Iedereen zegt dat dat bij auditie doen hoort, de zenuwen zijn heel normaal.

Maar wat als het zo erg wordt dat je door al die paniek niet meer kunt presteren?

In 5 stappen gaan we achterhalen waar die angst vandaan komt en je er voorgoed van bevrijden! 

Hoe doen we dit?

Stap 1 - Analyse:

  • We starten met het opsporen van je angst in een ruimte, waar we rustig met elkaar kunnen praten. De Co-Active Coachingsmethode (klik hier voor meer uitleg) is hierbij de leidraad. We gaan samen op zoek naar jouw struikelblokken. Deze kunnen met je vaardigheden op toneel te maken hebben maar ook met gebeurtenissen uit je privéleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan angsten, overtuigingen of oude bagage die je nog steeds (misschien onderbewust) beïnvloed.

Stap 2 - Verdieping:

  • Als je tegen één ding aanloopt zijn er meestal nog andere dingen waar dit invloed op heeft. 

Herken je dit: Buitengewoon zenuwachtig zijn, jezelf nooit goed genoeg vinden, ongezond perfectionisme, terugkerende blessures die een belemmering vormen. Misschien zit de oorzaak hiervoor ergens anders dan je denkt...

We werken aan je specifieke vraagstelling en onderzoeken tegelijk, of je op een ander vlak van je leven onbewust soortgelijke struggles tegenkomt en hoe je kan voorkomen dat je in de toekomst weer over hetzelfde probleem op een andere manier struikelt.

Stap 3 - Oplossen:

  • Nu gaan we aan de slag: Met behulp van verschillende interventie methodes (zie 'Mentale blokkades') gaan we jouw spoken goed aan de tand voelen en voorgoed gedag zeggen. 

Stap 4 - Vastleggen:

  • Samen schrijven we een samenvatting over alles wat je te weten bent gekomen en maken nieuwe affirmaties voor je dagelijks leven. Door het schriftelijk vastleggen kun je jezelf ten allen tijden aan herinneren wat je hebt ontdekt, waar je in toekomst voor moet waken en jouw advies aan jezelf om ermee om te gaan.  

Stap 5 - Jouw nieuw ritueel:

  • Tot slot ontwerpen we samen jouw auditie ritueel, waarmee je in toekomst je mind en body optimaal op de auditie voorbereid en je zo op de best mogelijke manier kunt presteren!

Investering voor 'In 5 stappen van je auditieangst af':

Dit traject heeft een vast omlijnde structuur van 5 stappen. Echter kunnen de verschillende stappen per persoon een andere invulling nodig hebben.
Omdat de duur en aantal sessies van dit traject daardoor individueel bepaald worden, zijn ook de kosten voor dit traject per persoon verschillend. Je ontvangt daarom na het intakegesprek een op maat gemaakte offerte.