top of page
Tekstbegin

Brandon Bays' The Journey - 
je lichaam als raadgever

Benieuwd wat deze methode voor jou kan doen? Vraag een sessie aan en ervaar het zelf!

Wat als je nou steeds dezelfde blessure krijgt? Of je een ander fysiek probleem hebt dat maar niet weg wil gaan of elke keer weer terugkomt?

​Je lichaam is nauw verbonden met je geest. Dit is zelfs wetenschappelijk onderbouwt als je op celniveau kijkt. Een groep zeer kleine eiwitten, neuropeptiden, zijn de boodschappers die onze emoties overbrengen. Neuropeptiden worden in het gehele lichaam aangetroffen, vooral in het zenuwstelsel, bereiken alle cellen en functioneren als één lichaam-omvattend netwerk. 

Om het met makkelijkere woorden samen te vatten:

"Your body is your subconscious mind." (bron: Dr. Candace Pert) 

 

​Daarom is de "Helende Reis" van Brandon Bays een effectieve methode om emotionele en fysieke blokkades op te sporen en op te lossen. Bij de fysieke reis ga je 'op reis' door je lichaam naar een fysieke aandoening, allergie, last, kwaal etc. Oftewel daarheen, waar zich onverwerkte ervaringen - en daardoor emoties - hebben vast gezet. Daar, op cellulair niveau, is de oorzaak te vinden van de belemmeringen die oorzaak zijn van jouw blessure of gebrek. Heb je de oorzaak gevonden en een plek gegeven kan weer alles vrij stromen.

​Deze methode wordt ook toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies.    

Wil je nog meer info?

Kijk dan op de officiële site van Brandon Bays' The Journey.

bottom of page