top of page
Tekstbegin

Speciaal voor artiesten

  Door mijn praktische kennis en mijn ervaring met gezonde beweging, stemgebruik en expressie kan ik andere artiesten in korte tijd naar oplossingen brengen, die mij en veel van mijn collega's jaren hebben gekost om te vinden.

Zelfvertrouwen en vertrouwen in jouw vaardigheden is een must voor een succesvolle auditie; of je nou auditie voor een opleiding, musical, dansgezelschap, amateurproductie of een commercial voor tv doet. Om zo sterk mogelijk in je schoenen te staan op het "moment suprême" is het belangrijk, al bij de voorbereiding van je auditie, hier aandacht aan te besteden.

Zo kun je - volledig zeker van jezelf - je vaardigheden en jouw unieke talent bij de auditie laten zien en de jury tonen wat jij ter tafel brengt, zodat ze dit authentieke optreden niet mis lopen!

Een sessie boeken

Wil jij ook mentaal sterker worden en zo jouw zelfvertrouwen te vergroten? Ik help je graag met mentale coaching, zodat je optimaal kunt presteren. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of boek gelijk een sessie!

Mentale Coaching

Vraag jij je ook wel eens af: “ben ik depressief?”, “hoe ga ik om met mijn emoties?”, “hoe vind ik mijn passie?”, “hoe kan ik mijn zenuwen in bedwang houden?” of “hoe kan ik mijn eigenwaarde vergroten?”

 

Mentale gezondheid en groei zijn essentiële instrumenten voor elk menselijk wezen. Deze geven ons een doel, brengen vreugde en het gevoel alles aan te kunnen. Ook kan het grote invloed op je lichamelijk welzijn hebben. Met 1-op-1 mentale coaching kan ik jou de helpende hand aanreiken, om jouw zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen een boost te geven!

Ervaring met grote prestatiedruk

Mijn jarenlange ervaring als artiest heeft me blootgesteld aan verschillende lastige situaties, die mijn zelfvertrouwen vaak op de proef hebben gesteld zodat ik niet mezelf kon zijn. Alleen door het verwerven van mentale weerbaarheid, emotionele flexibiliteit, het creëren van een verbinding tussen lichaam en geest, verhogen van mijn eigenwaarde en een gezond evenwicht tussen mijn privéleven en werk, kon ik een succesvolle carrière opbouwen.

Depressieve gevoelens

         

Het dagelijkse leven is niet altijd even makkelijk. Het kan lastig zijn om te weten wat je nou echt wilt en je kunt last krijgen van stress en zenuwen. Daarnaast vindt iedereen wel wat van je. Om te kunnen omgaan met (persoonlijke) kritiek en meningen van anderen, moet je sterk in je schoenen staan. Je moet weten waar je staat, wie je bent, waar je goed in bent en wat jouw valkuilen zijn.

 

Door jezelf te vergelijken met anderen, bewust en onbewust, kan je zelfvertrouwen een grote barst krijgen. Je begint overal aan te twijfelen: je zelfrespect en eigenwaarde, je richting, je vaardigheden en je integriteit. Het kan zelfs zo ver gaan, dat je mentaal uitgeput raakt, vervolgens in een depressie belandt en uiteindelijk helemaal geen licht meer aan het einde van de tunnel ziet.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Authenticiteit speelt hierin een grote rol en is de sleutel naar succes. Door volledig jezelf te (kunnen) zijn, onderscheid je jezelf van de rest. Want dat maakt jou uniek en niet inwisselbaar voor anderen. Hiervoor is het van essentieel belang meer zelfvertrouwen te krijgen. 

 

Belangrijk is om jouw emotionele veerkracht te ontwikkelen, dat houdt dus in leren omgaan met zowel tegenslagen als ook alle emoties. Dat zijn dus niet alleen maar de leuke emoties, maar ook emoties als onvrede, angst, onderdrukte boosheid, verdriet, zwaarmoedigheid, zelfmedelijden en dergelijke gevoelens, die je op dagelijkse basis al je energie kunnen roven. Het kan lastig zijn om deze emoties te uiten. We willen liever zeggen "Ik ben gelukkig". Deze emoties boren zich er vaak alsnog een weg doorheen en kunnen op den duur niet genegeerd worden. Als je niet weet hoe je met deze emoties om moet gaan, hebben deze een grote invloed op je dagelijks leven.

 

Wat gaan we in een coachingsessie doen?

Om ervoor te zorgen dat je gelukkig kunt worden met jezelf, kijken we naar jou als geheel, wie je bent als persoon en natuurlijk als het van toepassing is ook als artiest. We onderzoeken je motivatie, kijken waar je sterke punten liggen en welke toekomst je voor jezelf ziet. We onderzoeken of jij op dit moment het leven leidt, dat jij voor ogen hebt of dat iemand anders of de maatschappij voor jou heeft bedacht. We bekijken je passie, hoe je emoties kunt omarmen, hoe je met eventuele depressieve gevoelens om moet gaan, die door veel prikkels en/of een laag zelfvertrouwen kunnen ontstaan.

Als het nodig is onderzoeken we ook gebeurtenissen uit je verleden, die eventueel je ontwikkeling belemmeren en zich hebben gevestigd door bepaalde gedragspatronen. Door traumaverwerking en het aanpakken van stress en angst halen we blokkades weg, die je tegenhouden om je volste potentieel te benutten en om te komen waar je wilt zijn. Dit kan in je hoofd, maar ook in je lichaam zitten. Terugkerende blessures zitten bijvoorbeeld vaak dieper dan alleen in je huid- en spierweefsel.

Om een kristalhelder instrument voor je toekomst te creëren, maak ik onder andere gebruik van 

Co-Active Coaching,

Brandon Bays' Helende Reis,

Katie Byrons The Work,

Hartcoherentie,

en Progressive Mental Alignment 

(klik op de methode voor meer informatie)

bottom of page