top of page
Tekstbegin

PMA - Progressive Mental Alignment
de deur naar onbewuste patronen

Een heel efficiënte methode om "oud zeer" op te lossen, dat nog steeds invloed heeft op je huidige leven.

Reageer je soms heel heftig op woorden, personen of situaties, die eigenlijk heel droog bekeken niet zoveel voorstellen? Kan je helemaal uit je stekker gaan als iemand zich op een bepaalde manier gedraagt?

Onbewuste triggers

​Het is zeer waarschijnlijk dat je vanuit een eerdere, waarschijnlijk onbewuste ervaring reageert, niet op de daadwerkelijke situatie van dit moment. Je zintuiglijke waarneming activeert onbewust een oude emotie uit een verleden situatie. Dit kan helaas grote invloed hebben op je huidige leven. 

Er zit een verbinding tussen jouw onvolledige herinnering, de zintuigelijke waarneming, lichamelijke sensaties en je emotionele reactie.

Met behulp van deze verbinding kunnen we de situatie uit je onderbewuste naar boven halen en bewust maken, zodat je uiteindelijk de controle terugkrijgt en zo kunt reageren als je het zelf wilt.

Wat doet het met mij als artiest?

​Stel je voor je zit met je collega te wachten bij de auditie. Je bent supergoed voorbereid, je hebt het materiaal goed geoefend en eigenlijk enorm veel zin in. Je kijkt om je heen en je blik valt op een rode tas. Op eens zakt de moed je in de schoenen. Was het wel zo een goed idee om hierheen te komen? Je wordt tóch weer afgewezen...

Je mag naar binnen en de auditie loopt verschrikkelijk, alles gaat mis wat maar mis kan gaan. Als je thuis komt voel je je belabberd. "Misschien moet ik toch maar ander werk gaan doen.. "

Maar dit geldt ook voor allemaal andere situaties in je leven! Denk aan het afkraken van of extra streng zijn voor jezelf, schijnbaar ongecontroleerde emoties op een moment dat helemaal niet uitkomt of grote twijfels over misschien niet eens zo grote keuzes.  

Wil je nog meer info over Progressive Mental Alignment?

Kijk dan op de officiële site van het PMA Institute.

Benieuwd wat deze methode voor jou kan doen? Vraag een sessie aan en ervaar het zelf!

bottom of page